Sing Along met Hoor's                              27 maart, 3 april en 17 april 2023

Vanwege ziekte van onze muzikaal leidster Jori is de eerste repetitie van Sing Along met Hoor's verplaatst naar 27 maart! 

 

Vocalgroup Hoor’s heeft een nieuw enthousiast muzikaal leidster Jori van Gemert. Met Jori, die in 2019 is afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg, slaat het koor een nieuwe frisse richting in. Dit is een mooi moment voor nieuwe leden om kennis te maken met het vlotte repertoire van Hoor’s.

 

Nieuwe leden zijn welkom!

 

Heb je altijd al willen zingen maar kun je geen muzieknoten lezen? Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Is je vroegere koor ermee gestopt? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Dan is dit het moment om in te stappen! Vocalgroup Hoor’s wil je graag laten 'proeven' aan het plezier van zingen!

 

Op maandag 27 maart 3 april en 17 april (10 april is Pasen) 2023 kunnen mannen en vrouwen meezingen tijdens de Sing along repetities om 20 uur in ’t Gasthoês in Horst.

 

Klink dit jou als muziek in de oren? Maakt het jou nieuwsgierig? Zing dan met ons mee en geef je op via: info@hoors.nl en neem een kijkje op www.vocalgrouphoors.nl We hopen je dan te mogen ontmoeten!

 

Passen bovengenoemde drie data niet in jouw agenda, dan ben je natuurlijk ook welkom op een ander moment, dit wordt dan samen afgestemd.

Vocalgroup Hoor’s repeteert elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in 't Gasthoes in Horst.